The wishlist name can't be left blank

Fotolii cafenea

Fotolii pentru cafenele

Fotoliile pentru cafenea trebuie sa fie confortabile, nu foarte mari dar spatioase. Fotoliile de la Trend sunt disponibile intr-o paleta cromatica variata pentru tapiterie, de la pasteluri la culori vibrante sau chiar personalizate la cerere. In functie de stilul de amenajare a cafenelei tale, poti alege dintr-o gama foarte variata de fotolii :

  • Fotolii clasice - Au forme traditionale si deseori sunt capitonate
  • Fotoliile mimaliste - Au un design realizat din forme simple, geometrice si care intra de fapt mai degraba in categoria scaunelor, sunt mai usor de integrat in spatii mici
  • Fotoliile moderne - Linii curate si design precis
  • Fotoliile contemporane - Linii indraznete

Pentru o amenajare completa, vezi toata gama de mobilier pentru cafenele: mese, scaune cafenea, demifotolii, canapele si accesorii. Daca toate aceste modele iti dau batai de cap si nu te poti hotari, designerii nostri iti stau la dispozitie pentru a-ti amenaja cafeneaua conform stilului ales. Cu o experienta de 15 ani, integram cu succes branduri de renume, mobilier personalizat si solutii complete in proiecte Horeca. Iti propunem solutii optime pentru proiectul tau in functie de nevoie, buget si destinatie, la cel mai bun pret raportat la nivelul calitatii produselor folosite.

Nu am găsit produse conforme cu selecția.
Top