Mobilier Terasa

Filtrează după
Forma
Tip Blaturi
Brate
Functionalitati
Materiale
Tip locatie
Brand
Stil
Informatii produse
produse/pagină
Setați descendent
produse/pagină
Setați descendent

Mobilier de terasa

Mobilierul nostru destinat amenajarilor exterioare cuprinde diverse modele de scaune de terasa, mese, seturi de terasa, canapele de terasa, umbrele terasa sau sisteme de iluminat si incalzitoare terasa. Mobilierul de terasa a fost special creat pentru a rezista in soare puternic, ploi, vant, zgarieturi si la traficul intens.

Mobilier terasa pentru restaurante sau cafenele

Puteti personaliza spatiul dvs. Horeca - terase, gradini de vara sau piscine - cu piese de mobilier confectionate din polipropilena, ratan sintetic cu cadru metalic, panza impermeabila sau material compozit. Aceste materiale sunt adaptate noilor tendinte din design-ul modern si prezinta o rezistenta ridicata in fata diversilor factori atmosferici. Datorita tehnologiei actuale, elementele construite dintr-o impletitura de ratan sintetic au un aspect natural cu influente mediteraneene, iar cele create din polipropilena sunt conturate in linii curate, texturi fine si culori vii.

Alege mobilierul de terasa potrivit pentru restaurantul sau cafeneaua ta. Venim in intampinarea ta si cu piese de mobilier bar terasa, bistro, hoteluri sau elemente potivite pentru terasele de tip gradina de vara. Suna-ne, iar consultantii nostri te pot ajuta sa faci alegerea potrivita stilului tau si iti pot da mai multe informatii despre piesele de mobilier pentru terasa disponibile.

Top