Mobilier Hotelier

Filtrează după
Forma
Tip Blaturi
Brate
Functionalitati
Materiale
Tip locatie
Brand
Stil
Informatii produse
produse/pagină
Setați descendent
produse/pagină
Setați descendent

Mobilier pentru hoteluri

Un hotel se va dori intotdeauna a fi un spatiu de relaxare si va cauta sa ofere oaspetilor o experienta de vis. Din acest motiv noi va stam la dispozitie cu cele mai confortabile fotolii, canapele si scaune, cu un design modern sau clasic, intotdeauna elegant, si cu solutii inovative pentru amenajarea spatiilor din interiorul hotelului dvs.

Din gama de produse pentru hoteluri si pensiuni nu lipsesc mesele din lemn masiv, mesele pliante pentru salile de conferinte, scaune de lemn tapitate, canapele cu brate si perne. De asemenea, pentru interioarele moderne, va stam la dispozitie cu scaune ergonomice prevazute cu role, din policarbonat sau tapitate, scaune cu picioare cromate si corp din plastic care pot fi asociate fie cu diverse picioare si blaturi de mese, fie cu mese intregi cu picior central sau 4 picioare.

La comanda putem realiza intregul mobilier pentru camerele de hotel, de la piese de mobilier uzuale, precum paturi, dulapuri, noptiere, fotolii, masute, pana la aplicarea lambriurilor.

Nu am uitat nici de piscina hotelului. Sezlongurile din polipropilena, scaunele si mesele de terasa va imbie sa iesiti la soare prin culori vii. Umbrelele de soare sunt binevenite in conditiile unei zile toride, iar seara devine mai romantica datorita lampilor solare pentru exterior.

Top