Adrian Hanas

Am primit darul/talentul de a desena de pe vremea cand inca nu legam prea multe cuvinte pentru a ma face inteles ca si copil, dar ma exprimam prin a schita tot felul de "lucruri" vazute si nevazute. Ii sunt recunoscator mamei mele ca m-a lasat sa merg pe drumul asta care nu promitea prea multe pentru viitor. dar am avut noroc ca nu mi-a placut matematica si asa am ajuns la Liceul de Arte "Sigismud Toduta" din Deva. Fiind nascut in Hunedoara a trebuit sa fac naveta vreo 4 ani, spun "vreo" pentru ca au fost in liceu la fel ca si in generala materii pe care nu le-am indragit prea tare, dar tanjeam si iubeam orele de desen.

Dupa terminarea liceului asa sau aranjat Planetele si tot Universul de am ajuns sa continui studiile la UVT Facultatea de Arte si Design - design de ambient, unde mi-a placut tare mult. Puteam linistit sa renunt la camera de camin pentru ca majoritatea timpului il petreceam la scoala cu inca cativa colegi.

Dupa prezentarea lucrarii de Licenta a inceput sa-mi placa scoala atat de mult incat am hotarat sa merg mai departa cu studiile asa ca am facut si un Master in Design de Produs.

Orientarea spre design de interior cred eu ca se trage din vacantele lungi de vara petrecute la bunici unde am avut contact cu amenajarea/constructia traditionala asa cum se facea ea o data, din pamant si paie (mai era un ingredient dar nu vreau sa il spun :)) ajutam si eu cum puteam la pregatirea chirpicilor.

Top