DE 14 ANI AMENAJARI  SI MOBILIER  HORECA

RESTAURANT SHABU SHABU

COD:P0037
Cere ofertaAcum

Descriere

Detalii

Conturat intr-un stil modern cu elemente de decor specifice culturii japoneze, restaurantul Shabu Shabu de tip Sushi & Grill - all you can eat - impresioneaza atat prin retetele alese, cat si prin ambianta deosebita creata cu ajutorul mobilierului Trend Furniture.

Amplasat in Olanda, restaurantul de 300 locuri este mobilat cu canapele in forma de semi-luna, canapele modulare si de tip lounge, love seat, tabureti si scaune tapitate. Mese alese pentru amenajarea acestui spatiu sunt formate din blat rotund / dreptunghiular si picioare cu coloana rotunda, acestora li se alatura mese inalte de bar si mese de cafea. 

Barul este realizate in linii moderne din blat de pal furniruit, retrobarul cu blat compact este compus din corpuri suspendate cu sticla securizata de 6 mm, iar gheridoanele inglobate in mobilier sunt create cu blat de compozit.
In interiorul acestui restaurant se regasesc de asemenea: frigidere incorporate, panou decorativ deasupra canapelei lounge, garderoba cu accesorii si despartitori mobili cu elemente de decor.

Dimensiuni

Finisaje

Produse complementare

Pune o intrebare

Cerere oferta

Cere oferta pentru produsul SHABU SHABU

Powered by WebForms

Powered by WebForms

Produse similare