DE 14 ANI AMENAJARI  SI MOBILIER  HORECA

Picior de masa Boston Rotund

COD:0897
Denumire Cantitate
Boston Rotund h72
Boston Rotund h110
Cere ofertaAcum

Descriere

Detalii

Piciorul de masa Boston cu baza rotunda se regaseste in doua variante:

  • piciorul Boston cu inaltimea de 72 cm
  • piciorul Boston de bar cu inaltimea de 110 cm

Este un picior stabil si elegant, care poate fi folosit fie ca baza pentru mese de restaurant, cafenea sau club, mese cu blat rotund.  Baza de masa Boston este din fonta, vopsita in culoare neagra. Coloana de masa este realizata din teava de otel si vopsita in camp electrostatic in culoarea negra. Piciorul este prevazut in partea de jos cu picioruse din plastic reglabile pe inaltime.

Poate fi incadrat in spatii interioare, precum restaurnatele, cafenelele, cluburile sau barurile, in combinatie cu scaune din lemn masiv, scaune tapitate sau scaune schelet metalic.

Dimensiunea maxima a blatului de masa ce poate fi asezata pe acest tip de picior de masa este de 80 cm in diametru - pentru piciorul cu 72 cm inaltime, respectiv 85 cm - pentru Boston de 110 cm inaltime. Blaturile de masa care pot fi utilizate in combinatie cu piciorul de masa Boston Rotund pe care le recomandam si pe care le gasiti si in oferta noastra pot fi: blaturi de masa din lemn masiv, blaturi de masa din multiplex, blaturi de masa furniruite.

Greutate neta
14-15.5 kg

Dimensiuni

42.5
72-110
70-80

Finisaje

Pune o intrebare

Cerere oferta

Cere oferta pentru produsul Boston Rotund

Powered by WebForms

Powered by WebForms

Produse similare