DE 14 ANI AMENAJARI  SI MOBILIER  HORECA

Mobilier HoReCa Personalizat

Dorinta dumneavoastra este prioritatea noastra. Cu ajutorul solutiilor de amenajari HoReCa propuse de noi si viziunii designerilor cu care colaboram, putem crea ambianta perfecta in functie de stilul pe care doriti sa-l adoptati. Spatiile dvs. vor capata astfel o noua infatisare, o imagine conturata dupa gusturile si preferintele dvs..

Identitatea afacerii dvs. poate fi valorificata prin alegerea si amenajarea unui interior exact pe gustul dvs., cuprinzand elemente de identitate specifice. Gandim si muncim impreuna pentru a da viata planurilor dvs., pentru a amenaja interiorul restaurantului, cafenelei, clubului, hotelului, salii de nunti sau de conferinta, exact asa cum va doriti.

 

 

Pentru locatiile aflate inca la inceput de drum, ce presupun o amenajare completa, incepand de la stadiul de proiectare si pana la realizarea mobilierului, oferim servicii complete, atat pentru proiectele din Romania, cat si in Europa.

Printre clientii pentru care am avut oportunitatea sa lucram sunt: Sole & Luna Lounge - Bucuresti, Marty City - Cluj, Hotel Ramada - Brasov, Olivo Cafe Cluj, Hotel Concordia - Tg. Mures, Terasa Nabulio - Bucuresti, La'LIGA SPORT-bar – Cluj, Cafeneaua Actorilor- Bucuresti si multi altii.

Pentru mai multe informatii si sfaturi, va rugam sa ne contactati. Suntem convinsi ca va putem fi de ajutor.