DE 14 ANI AMENAJARI  SI MOBILIER  HORECA

Fotolii

Ce stil preferati pentru interioarele dvs.? Fotoliile profesionale marca TRENDfurniture sunt caracterizate cel mai bine prin cuvantul “Rafinament”, fie ca sunt realizate in stil clasic, modern sau contemporan, imbinand elemente ale celor doua stiluri.

Fotoliile din categoria stilului contemporan sunt definite prin rezistenta sporita, fiind create din spuma poliuretanica si coloana sau picioare de otel cromat. Acestea sunt conturate intr-un design original, inovativ, ce revolutioneaza piata mobilierului Horeca. Fotoliile din aceasta categorie se preteaza atat pentru spatii mai sobre precum salile de sedinte sau birourile, car si pentru cadre de relaxare: cafenele, cluburi, hoteluri sau spatii lounge.

Fotoliile clasice din lemn masiv si tapiterie dau o nota de eleganta prin nobletea liniilor in care sunt conturare. Alta categorie de fotolii o reprezinta cea care pune in lumina design-ul modern. Fotoliile moderne se regasesc sub forma de scoica din policarbonat sau tehnopolimer sau in forme drepte puse in valoare de culorile vii.