TAILOR-MADE SOLUTIONS FOR HOSPITALITY

Mobilier Terasa

Mobilierul de terasa cuprinde diverse modele de scaune, mese, seturi de terasa, sezlonguri, fotolii, umbrele de soare sau sisteme de iluminat, special create pentru a rezista in soare puternic, ploi sau la zgarieturi.

Puteti personaliza spatiile dvs. Horeca - terase, gradini de vara sau piscine - cu piese de mobilier de terasa confectionate din polipropilena, ratan sintetic cu cadru metalic, panza impermeabila sau material compozit. Aceste materiale sunt adaptate noilor tendinte din design-ul modern si prezinta o rezistenta ridicata in fata diversilor factori atmosferici.Datorita tehnologiei actuale, elementele construite dintr-o impletitura de ratan sintetic au un aspect natural cu influente mediteraneene, iar cele create din polipropilena sunt conturate in linii curate, texturi fine si culori vii.

Mobilier terasa din ratan

In oferta Trendfurniture, veti gasi mobilier terasa din ratan sintetic. Ratanul sintetic este ideal pentru mobilierul de terasa, mobilier care este expus la diferite conditii meteo : soare, vant sau ploi. In plus, datorita rezistentei crescute fata de factorii de mediu, acesta are si o durata de viata mare.

V-am pregatit seturi de mese si scaune pentru a va amenaja terasa asa cum va doriti, rapid si simplu sau, pentru un plus de confort, puteti alege seturi de terasa cu fotolii si canapele.