TAILOR-MADE SOLUTIONS FOR HOSPITALITY

Receptii, Sali asteptare

O simpla sala de asteptare poate deveni un spatiu relaxant si placut prin asigurarea unui decor atractiv. Acesta poate fi acum realizat cu ajutorul un mobilier adaptat spatiilor de asteptare: banchete, scaune cu sistem de prindere, scaune din polipropilena si policarbonat, masute de cafea si fotolii comode din gama TRENDfurniture. Forma lor este ergonomica si conturata pentru a oferi un confort sporit.

Mobilier pentru receptii si sali de asteptare

Piesele de mobilier pentru sali de asteptare sunt realizate din materiale cu inalt grad de rezistenta la trafic intens si uzura zilnica. Design-ul si structura lor le permite sa fie usor de depozitat, manevrat si incadrat in diferite spatii.

Pentru a contura amenajarea dumneavoastra dupa propriile preferinte, noi va oferim posibilitatea de a va personaliza mobilierul ales alegand finisajele dorite, culorile si tapiteria care se potriveste cel mai bine pe design-ul spatiului. Mobilierul unei receptii poate spune foarte multe despre locul in sine, asa ca fa o buna impresie inca din spatiul de asteptare.