TAILOR-MADE SOLUTIONS FOR HOSPITALITY

Mobilier Catering, Evenimente

Mese profesionale pentru evenimente, scaune pliante, mese si baruri luminoase, pe toate acestea si multe altele veti gasi in gama TRENDfurniture de mobilier catering. Fie ca este vorba de evenimente corporate sau petreceri private, noi asiguram o gama larga de produse specifice evenimentelor si servicii integrate de amenajare.

Tinand cont de specificul evenimentului, putem oferi mai multe tipuri de mobilier necesar pentru amenajarea spatiului. Pentru evenimente festive, precum botezuri, nunti sau diverse petreceri, oferim scaune si mese cu huse speciale, mobilier creat din corpuri luminoase, stalpi delimitatori, sisteme de iluminat, incalzitoare de terasa, mese si scaune inalte de bar sau corturi din panza impermeabila.

Seturile pentru lounge si terase realizate dintr-un cadru metalic vopsit si acoperit cu impletitura de ratan sintetic va asteapta sa le plasati in spatiile dumneavoastra exterioare. Adauga si canapele pentru terasa si alege sa impresionezi printr-un stil inedit, creand o atmosfera relaxanta in cafeneaua, barul, clubul, restaurantul, hotelul sau spatiul in care are loc evenimentul.