DE 14 ANI AMENAJARI  SI MOBILIER  HORECA

Consultanta in design

Alaturi de produsele pe care le puteti gasi in gama noastra de mobilier HoReCa, oferim de asemenea servicii de design si consultanta in ceea ce priveste imaginea locatiei dvs.

Afacerea dumneavoastra este la inceput de drum si ati dori sa creati o ambianta unica intr-un spatiu cu un design neasemuit? Noi va stam la dispozitie cu idei creative si experienta necesara planificarii si implementarii unui proiect complet de amenajare a spatiilor dvs.

Etapele urmarite in procesul de colaborare pentru amenajarea locatiilor dumneavoastra se concretizeaza in:

  1. Elaborarea conceptului – un studiu general de ambientare, o definire a stilului, a manierei estetice in care se va dezvolta proiectul, cu evidentierea cromaticii si a catorva elemente definitorii, pornind de la cerintele de ordin functional si aducand o nota puternica de personalitate si originalitate.
  2. Intocmirea unei oferte estimative – in baza conceptului agreat se va realiza o oferta estimativa pentru intreaga amenajare, un buget care sa curpinda atat costurile pentru mobilierul in serie, cat si pentru mobilierul personalizat si, in functie de cerinte, inclusiv pentru celelalte elemente aferente amenajarii.
  3. Realizarea proiectului – dupa stabilirea eventualelor modificari aduse conceptului initial si bugetului, se va trece la configurarea elementelor aferente proiectului detaliat al lucrarii. Proiectul detaliat va cuprinde planuri de mobilare cu detalii despre mobilierul realizat la comanda, propuneri pentru structuri usoare, pentru sisteme de ventilatie, propuneri pentru decorarea peretilor si tavanelor, pentru grupurile sanitare, iluminat si pentru intreg design-ul interior al spatiului.
  4. Consultanta – in afara de proiectarea propriu-zisa, serviciile vor include consultanta in vederea derularii amenajarii, acestea insemnand: alegerea materialelor, culorilor, finisajelor pentru tot ceea ce este legat de amenajare.