DE 14 ANI AMENAJARI  SI MOBILIER  HORECA

Clientii nostri

Sa raspundem la nevoile clientilor nostri prin solutii inovative de amenajare, mobilier personalizat, adaptat fiecarui spatiu si de o calitate superioara, este si va fi intotdeauna principala noastra atentie. Controlul calitatii pentru fiecare comanda in parte, transportul foarte bine organizat si respectul pentru livrarea la timp a comenzilor noastre, sunt principalele noastre avantaje si beneficii pe care vi le vom oferi.

Iar celor care au avut incredere in noi, drept dovada a aprecierii lor, dorim sa-i amintim mai jos pe fiecare in parte. Suntem mandri de lista noastra de clienti dobandita de-a lungul celo 10 ani de activitate si ne bucuram ca am avut oportunitatea de a colabora cu acestia.

logo-client-Ursuslogo-client-Continentallogo-client-Bergenbierlogo-client-Restaurant-Bonlogo-client-Jazzissimologo-client-C-houselogo-client-Marty-Restaurantslogo-client-Hotel-Hilton-clujlogo-client-Boschlogo-client-Ramadalogo-client-Gallo-Nerologo-conacul-Archialogo-client-restaurant-Solelogo-client-Olivologo-client-Vinnyslogo-client-Red-Anguslogo-client-LaLigalogo-client-Restaurant-Boemalogo-client-hotel-Orizontlogo-client-Tonight-clujlogo-client-hotel-Alpinlogo-client-Jerrys-Pizzalogo-client-Terasa-Ferdinand5logo-client-C-arta-cafe