DE 14 ANI AMENAJARI  SI MOBILIER  HORECA

AMENAJARI SPATII HORECA

Imagineaza-ti pentru un moment o locatie ideala! Cum arata aceasta?
Este oare o receptie primitoare, un hotel nobil, un restaurant cochet, un bar relaxant sau o terasa revigoranta? Dar oare ce anume te face sa stimti toate acestea?
Exact, detaliile! Acestea sunt cele care fac diferenta in fiecare amenajare de tip horeca. Tocmai din acest motiv, echipa noastra de consultanti, arhitecti/proiectanti si ingineri te vor ajuta sa creezi ambianta perfecta, pe masura asteptarilor tale. Incepand de la realizarea conceptului, a designului interior pentru locatia ta, de la modul in care vor fi executate piesele de mobilier alese si agreate si pana la alegerea materialelor pentru tapiterie, a culorilor, suntem pregatiti sa te sustinem.
Experienta noastra si daruirea, fara de care nu putem exista, precum si calitatea inalta a materialelor cu care lucram sau a produselor furnizate, iti garanteaza un proiect de succes, o amenajare Horeca unica si o afacere remarcabila, pregatita sa genereze profit inca de la lansare.

(Oricare) ar fi rolul si destinatia mobilierului, a produselor complementare sau a amenajarilor interioare pentru spatiile horeca, TREND FURNITURE se regaseste intotdeauna la granita dintre idee si produs, iar rezultat obtinut este unui exceptional si de necontestat.

Cu solutiile noastre propuse in mod individual, personalziat va asiguram ca vom da forma conceptului dumneavoastra intr-un mod unic.
Mobilierul realizat va fi pe deplin la comanda, conform proiectului si designului stabilit, iar calitatea acestuia precum si a serviciilor va fi de necontestat.
Pentru mai multe informatii si sfaturi, va rugam sa ne contactati. Suntem convinsi ca va putem fi de ajutor.